Tule mukaan!

Jäseneksi

Jäsenenä pääset tapahtumiin jäsenhinnalla ja olet vakuutettu kaikessa kotkatoiminnassa. Saat kaikki Nuorten Kotkien jäsenedut ja jäsenlehden. Tervetuloa Nuorten Kotkien jäseneksi!

Jäseniltä peritään vuosittain jäsenmaksua, jonka suuruuden päättää kukin paikallisosasto itse. Jäsenmaksuun sisältyy toiminnan lisäksi jäsenvakuutus sekä keskusliiton julkaisema jäsenlehti Kotkaviesti.

Jäsenten henkilötiedot talletetaan jäsenrekisteriin, jota hallinnoi Nuorten Kotkien Keskusliitto. Osoitetietoja käytetään myös Kotkaviesti-jäsenlehden postitukseen. Nuorten Kotkien Keskusliiton tietosuoja-asioista löydät lisätietoa täällä.

Kotkaviesti

Nuorten Kotkien oma jäsenlehti Kotkaviesti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Jäsenemme voivat tilata ja peruuttaa painetun lehden tai ilmoittaa osoitteenmuutoksesta laittamalla viestiä osoitteeseen kotkaviesti(at)nuoretkotkat.fi.

► Kotkaviesti on luettavissa Issuussa. Hyviä lukuhetkiä!

Vakuutus

Nuorten Kotkien jäsen on vakuutettu Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan kautta. Vakuutus sisältää sekä tapaturmavakuutuksen että matkustajavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksen. Vakuutus on voimassa kaikessa Kotkatoiminnassa sekä koti- että ulkomailla.

Majoitusalennus

Nuorten Kotkien jäsenenä saat 10 % majoitusalennuksen hostelleissa Suomessa, Kotimaan hostellikortin maksutta ja Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Lue lisää Suomen Hostellijärjestön sivulta www.hostellit.fi.

Vapaaehtoiseksi

Viihdytkö lasten parissa? Onko leikkiminen ja leikittäminen intohimosi? Pidätkö ruoanlaitosta, vai oletko varmakätinen bussinkuljettaja?

Nuorten Kotkien monipuolinen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Kerhotoiminta, eri vuoden aikoina koulujen lomajaksoilla järjestettävät leirit, retket ja muut tapahtumat toteutetaan pääasiassa vapaaehtoistyötä tekevien nuorten ja aikuisten työpanoksella.

Kaikki vapaaehtoisten mukanaan tuoma osaaminen on arvokasta. Ohjaajien lisäksi tarvitsemme myös mm. bussikuskeja, saunan lämmittäjiä, ruuanlaittajia, eränkävijöitä… Osallistua voi oman innostuksensa mukaan. Joku on mukana yhdellä leirillä vuodessa tai harvemmin, toiset toimivat kerho-ohjaajina kerran viikossa. Mukaan pääsee myös ilman aikaisempaa kokemusta. Avoin mieli ja halu auttaa ovat tärkeimmät kriteerit!

Nuoret Kotkat järjestää nuorille (vertaisohjaajat 13-17 -vuotiaat) ja aikuisille (18 vuotta täyttäneet) ohjaajakoulutusta ja työnohjausta. Meillä on erilaista koulutus- ja toimintamateriaalia ohjaustyöhön.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos vapaaehtoistoiminta lasten ja nuorten hyväksi kiinnostaa!

Tukijaksi

Nuorten Kotkien kesä- ja muut leirit tarjoavat vuosittain sadoille lapsille uusia kokemuksia, luonnon tuntemusta, ystäviä, sopivasti seikkailua.

Nuorissa Kotkissa pyrimme siihen, että harrastustoiminta voisi olla niin edullista että se olisi aidosti kaikkien lasten ulottuvilla. Olemmekin kyenneet pitämään leiriemme hinnat monia muita järjestäjiä alhaisempina. Kokonaan maksutta emme silti pysty leirejä järjestämään, vaikka ymmärrämme, että osalle lapsiperheistä hintamme ovat este.

Kansan Sivistysrahaston (KSR) Lasten ja Nuorten Puolesta -rahaston tuella voimme auttaa vähävaraisia lapsiperheitä leirikustannusten maksussa. Mikäli haluat olla tässä työssä mukana, otamme kiitollisena vastaan lahjoituksesi KSR:n Lasten ja Nuorten Puolesta rahaston tilille FI85 1521 3000 0060 09. Lisää tiedonantoon merkintä: NK leiritoiminta.

Voit tehdä lahjoituksen myös KSR:n verkkokaupan kautta. Näin tehdessäsi muista kirjoittaa “Tieto lahjoituksen kohteesta” -kohtaan esim. “Lasten ja Nuorten Puolesta rahasto / NK leiritoiminta”.