Hämeen Nuorten Kotkien syyskokouksesta

Hämeen Nuoret Kotkat piirijärjestön syyskokouksessa 19.10. vahvistettiin toimintasuunnitelma vuodelle 2015 ja tehtiin henkilövalintoja piirin ja Kotkaliiton hallintoon.

Hämeen Nuoret Kotkat tarjoavat lapsille mahdollisuuden toimia ja kasvaa yhdessä muiden lasten kanssa turvallisten aikuisten ohjauksessa. Kotkatoiminnan periaatteisiin kuuluu lasten mielipiteiden kunnioittaminen.

Toiminnan painopisteissä kiinnitämme erityistä huomiota sekä lasten että ohjaajien luonto- ja erätaitojen vahvistamiseen. Järjestelmällinen oma vertaisohjaajakoulutus käynnistetään uudelleen ja ohjaajien koulutukseen panostetaan entiseen tapaan. Nuorten Kotkien kansainvälisen toiminnan tuntemusta Hämeen alueella lisätään ja olemme mukana lapsipoliittisten asioiden käsittelyssä ja niiden esillä pitämisessä.
Kotkaliitto käynnistää historiaprojektin ja kotkalauluperinteen uudistamistyön, joissa olemme vahvasti mukana.

Hämeen Nuoret Kotkat piirijärjestön puheenjohtajaksi vuodelle 2015 valittiin janakkalalainen Eeva Salmela. Eeva on ollut kotkissa lapsena ja on muutaman vuoden tauon jälkeen palannut toimintaan mukaan. Eeva on uudelleenkäynnistänyt kotkakerhotoiminnan Turengissa ja on toiminut aktiivisesti ohjaajana myös piirin tapahtumissa.

Piirihallitukseen vuodeksi 2015 valittiin Osmo Hansen-Haug ja Kaisu Kotirinta Riihimäeltä, Sonja Hämäläinen Lahdesta, Tuula Ljungkvist Heinolasta sekä Juha Rikkonen ja Jaana Sorsa Janakkalasta. Varajäseniksi valittiin Emmi Lintonen Forssasta, Veikko Sorsa Janakkalasta ja Aarni Ljungkvist Heinolasta.

Nuorten Kotkien Keskusliiton edustajistoon vuosiksi 2015 – 2016 Hämeen edustajiksi valittiin Osmo Hansen-Haug, Kaisu Kotirinta, Juha Rikkonen ja Eeva Salmela. Varaedustajiksi valittiin Tuula Ljungkvist, Jaana Sorsa, Sonja Hämäläinen ja Aarni Ljungkvist.

Nuorten Kotkien Keskusliitto valitsi edustajistossaan 13.10.2014 puheenjohtajakseen edelleen helsinkiläisen kansanedustajan Päivi Lipposen. Kotkaliiton varapuheenjohtajaksi valittiin SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n pääsihteeri Vertti Kiukas.

Nuorten Kotkien liittohallitukseen vuosiksi 2015 – 2016 tuli Hämeestä valituksi Tuija Männistö. Tuija on toiminut pitkään Hämeen piirihallituksessa mm. sihteerinä ja tehnyt kotkatyötä Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Hän on pitkän linjan kotka-aktiivi, joka tuntee myös kotkaliikkeen historian hyvin.

Hämeen Nuoret Kotkat onnittelee kaikkia valittuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *